Over VisFinance

VisFinance is een jong en dynamisch financieel adviesbureau en administratiekantoor gevestigd in Zaandam en richt zich met haar diensten op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf in Zaanstad en omgeving.

Zowel startende- als bestaande ondernemers, maar ook particulieren nemen wij administratie en boekhouding uit handen en geven wij fiscaal advies. Dit doen wij voor Zzp’ers, eenmanszaken, maatschappen, vennootschappen onder firma en besloten vennootschappen in verschillende bedrijfstakken.

Bij VisFinance heeft u te maken met 1 contactpersoon voor alle vragen op het gebied van administraties en boekhouding, accountancy, belastingen en bedrijfseconomische kwesties. Omdat wij een kleinschalig kantoor zijn, kunnen wij direct en perfect inspelen op de wensen van de ondernemer. Persoonlijke aandacht voor de klant vormt de basis van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Arnout Visser AA is sinds 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening aan ondernemers in het MKB, waarvan hij sinds 2003 als accountant fungeert. Door deze jarenlange ervaring heeft hij inmiddels een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd, zoals fiscalisten, juristen en overige adviseurs, waarmee nauw wordt samengewerkt. Hierdoor en mede door de voortdurend verplichte bijscholing op tal van terreinen, kunnen wij u een brede en veelzijdige dienstverlening aanbieden. Wij attenderen u op feiten, waardoor u het maximale resultaat uit uw bedrijf haalt. Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te hebben met u als ondernemer om tussentijds uw financiële informatie te beoordelen en overige zaken te bespreken, zodat eventuele problemen tijdig worden gesignaleerd en kan worden bijgestuurd.

Tevens zijn wij als administratiekantoor gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers/ Zzp’ers. Het ondernemingsplan, de financieringsaanvraag bij de bank, aanmelding bij de belastingdienst, er komt nogal wat kijken bij het starten van uw eigen bedrijf. Juist in deze fase is het essentieel om de zaken gedegen aan te pakken. Wij ondersteunen u graag bij uw eerste stappen op het ondernemerspad.

Onze steekwoorden zijn: betrouwbaar, klantgericht, betrokken, deskundig, flexibel en vooral persoonlijk. Wij voelen ons zeer betrokken bij uw onderneming; tevreden klanten, daar draait het bij ons om.

Voor meer informatie over wat VisFinance voor u kan betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Dan nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-26 312 329 of mailen naar info@visfinance.nl. U kunt ook uw nummer achterlaten in ons terugbelformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

VisFinance is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).